Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найсексуальнішою зіркою у 2014 році стала модель Кейт Аптон, а найталановитішою – акторка Дженніфер Еністон

1/2
Рейтинг найсексуальніших і талановитих знаменитостей 2014-го року склали автори відомого американського журналу про зірок People, - УНН.

На вершину рейтингу сексапільних красунь піднесли Кейт Аптон - топ-модель відомої марки нижньої білизни Victoria 's Secret.

Кейт зізналася, що пишається цією нагородою, а також додала: "Сексуальна жінка, на мій погляд, - це та, яка впевнена в собі і щаслива, я завжди прагнула бути саме такий".

Перше місце в номінації "Модель року" в престижному рейтингу автори віддали колезі Аптон, яка працює з цим же брендом, Карлі Клосс.

"Іконою стилю" визнана екс-солістка поп-рок групи No Doubt Гвен Стефані. У номінації "універсальна людина року" переможницею стала співачка Дженніфер Лопес. Актрису Кейт Хадсон укладачі рейтингу назвали "прикладом для наслідування".

Серед найталановитіших, за версією журнала, виявилися актриса Дженніфер Еністон (краща жіноча акторська робота, фільм "Торт") і Майкл Кітон (краща чоловіча роль, фільм "Бердмен").

Трохи раніше, у листопаді цього року, журнал People опублікував рейтинг найсексуальніших чоловіків 2014-го року. Список очолив актор Кріс Хемсворт.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ