Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Олександр Вілкул представив нового голову Львівської ОДА Олега Сала. Фото

Сьогодні, 31 жовтня, Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул у Львівській обласній раді представив новопризначеного голову Львівської ОДА Олега Сала. Також під час представлення були присутні голова Львівської облради Петро Колодій, головний міліціонер Львівщини Олександр Рудяк та прокурор Львівщини Олег Василенко, а також депутати Львівської облради та міський голова Львова Андрій Садовий.

Зокрема, Олександр Вілкул зачитав указ Президента про призначення. У залі почулися крики невдоволення, вигуки "ганьба". Вілкул попросив дотримуватись тиші.

Потім виступив звільнений голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, виступив як радник Президента. Він подякував команді і одразу попросив вибачення за такі обставини і у тих, кого запросив на роботу.

Також він побажав своєму наступнику працювати не гірше.

«Я вас усіх люблю, слава Україні!»,- завершив свій виступ Віктор Шемчук.

Йому довго аплодували.

Потім слово надали Олегові Салу. Новий голова Львівської ОДА сказав, що його завдання полягає у тому, щоб на Львівщині був добробут. Він запевнив, що зробить для цього все можливе, а також дбатиме про співпрацю з обласною радою.

Олег Сало запевнив, що покаже результат у найкоротший термін.

Своєю чергою Олександр Вілкул наголосив, що Віктор Шемчук дуже добре попрацював, область піднялася за економічними показниками, претензій до Віктора Шемчука нема.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ