Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перша ніч проекту «Ніч у Львові» зібрала близько 7 тисяч відвідувачів

1/3
Загалом протягом 3 ночей організатори очікують більше 20 тисяч осіб. Відтак, ще сьогодні, 15 листопада, та завтра вночі музеї, храми, театри, та інші локації міста відкриті для екскурсій, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«За першу ніч локації проекту відвідало близько 7 тисяч осіб. Сьогодні вночі з 19.00 до опівночі буде відкрито оглядовий майданчик на вежі храму Св. Ольги і Єлизавети, щогодини з 19.00 у дворику ратуші проходитиме вистава «Львів то є Львів» від театру «Воскресіння». Починаючи з сьомої години вечора свої двері відкриють підземелля костелу Єзуїтів, а о 20.00 розпочинається екскурсія чудотворними іконами Львова «Дорога духу і добра». Вже вдруге будуть доступні для огляду Митрополичі палати у Соборі Св. Юра, оглянути їх та сам Собор можна буде з 21.00 години.

Ці та інші заходи чекатимуть відвідувачів проекту «Ніч у Львові». Деякі з заходів є платними, квитки можна придбати безпосередньо у закладах»,- розповіли організатори

Програма заходів доступна на сайті: http://lviv.travel

Окрім цього організатори проекту створили мобільний додаток «Ніч у Львові», який можна завантажити на Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.nightsinlviv&hl=ua

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів - в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Нагадаємо, що протягом трьох ночей фестивалю рух громадського транспорту буде продовжено. Відтак, транспорт курсуватиме по своїх маршрутах до 00.30. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ