Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший біометричний паспорт Львівщини

Сьогодні, 22 січня, у Львові почали отримувати перші біометричні паспорти. За один день подати документи на отримання паспорту може близько 60 громадян.

"Документи почали приймати 12 січня. Спочатку в нас були технічні проблеми, однак, сьогодні вони вирішені", - розповіла Лідія Котеляк, в.о. начальника Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області.

За її словами, протягом останніх днів підрозділи ДМС приймають документи та дані в близько 60 громадян. "Ми скоротили час прийому документів з 20 хвилин до 5-7 хвилин. Ми намагаємось надати послуги максимальній кількості клієнтів", - розповіла керівник ГУ ДМС у Львівській області.

З початку прийому документів підрозділи ДМС у Львівській області отримали 400 заяв на виготовлення звичайних закордонних паспортів, та стільки ж – на біометричні паспорти.

Державна міграційна служба звертається до жителів міста з проханням не створювати ажіотажу довкола біометричних паспортів, адже паралельно з новими будуть діяти закордоні паспорти старого зразка. 

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ