Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Під Львівською ОДА шахтарі б’ють касками об асфальт та вимагають зарплату. Фото

Сьогодні, 23 березня, під стінами Львівської ОДА відбувається пікет шахтарів через невиплату заробітної плати. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

На пікет прийшло більше як півсотня шахтарів, які скандують «Шахтарям – слава!» та вигукують вимогу - «Зарплату!». Також шахтарі б’ють касками об асфальт.

За словами технічного директора, першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, станом на сьогодні заборгованість зарплати шахтарям становить до 190 млн грн за січень та лютий 2015 року.

«Голова Львівської ОДА допоміг нам вирішити питання погашення заборгованості за грудень минулого року. Однак у Києві і далі мовчать», - сказав він.

До пікетувальників вийшов перший заступник голови Львівської ОДА  Ростислав Замлинський. Він повідомив, що у цей час триває апаратна нарада, після якої 30 представників шахтарів запросять на розмову.

Як зазначив в розмові із журналістами Олег Акімов, атмосфера в колективі дуже напружена, адже на фоні зростання цін люди залишилися без грошей.

Він додав, що лунають і певні радикальні заклики, щодо того, як діяти, якщо заробітну плату не виплатять, але наразі радикальні настрої вдається стримувати.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ