Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Пляж під стінами мерії - депутатів проводжають у відпустку

Семеро представників громадської ініціативи "Молодіжна спільнота" у купальниках та шортах влаштували пляж на площі перед львівською Ратушею. Вони розстелили надувні, матраци, поставили басейн, намагалися грати у волейбол та обливатися з водяних пістолетів. За словами юнаків та дівчат, вони не протестують, просто проводжають депутатів на канікули і звертають увагу міської влади на те, що молоді ніде відпочивати. Про це повідомив кореспондент Гал-info з місця події.
Семеро представників громадської ініціативи "Молодіжна спільнота" у купальниках та шортах влаштували пляж на площі перед львівською Ратушею. Вони розстелили надувні, матраци, поставили басейн, намагалися грати у волейбол та обливатися з водяних пістолетів. За словами юнаків та дівчат, вони не протестують, просто проводжають депутатів на канікули і звертають увагу міської влади на те, що молоді ніде відпочивати.

Свято мало не зіпсував інцидент з правоохоронцями. Наряд ДАІ, що патрулює площу Ринок, вимагав від депутата міськради Володимира Гірняка забрати машину, з якої лунав музичний супровід акції. На що депутат запевняв правоохоронців, що автівка не його, і забирати її з площі Ринок, в`їзд на яку, як відомо, заборонений, відмовився.

Згодом у кулуарах Ратуші вдалося почути, що автомобіль таки належить Володимиру Гірняку, а хлопці та дівчата, що влаштували пляж перед Ратушею, теж «його».














Фото: Андрія Мочурада
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ