Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад сто бігунів взяли участь у марафоні Яворів-Любачів

1/3
Цими вихідними з центральної площі міста Яворова стартував четвертий міжнародний Розточанський марафон Яворів-Любачів, повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Ці унікальні змагання з бігу на олімпійській дистанції 42 кілометри 195 метрів, які щорічно об'єднують дві сусідні країни - Республіку Польщу та Україну, проводяться вже традиційно: старт та фініш почергово приймають місто Яворів (Україна) та Любачів (Польща).

Цього річ, до участі в марафоні зголосилось понад 100 бігунів. Марафонці розпочали свій довгий біговий шлях на території України  й пробігши шляхами Яворівського району Львівщини та Любачівського повіту Подкарпатського воєводства Республіки Польща, фінішували  у місті Любачеві. Це єдиний в Європі марафон, де учасники бігом перетинають міждержавний кордон, а саме міжнародний автомобільний пункт пропуску «Грушів – Будомеж», де  прикордонники Львівського загону спільно з польськими колегами оформили у прикордонному відношенні більш ніж сто  учасників цього забігу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ