Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ЛКП вирубали живі дерева замість сухостою в сквері на площі св Юра. Відео

1/2
Сьогодні активісти громадського руху «Автономний опір» разом з представниками Територіальної Громади Львова прибули в сквер на площі св. Юра через повідомлення про вирубку дерев у сквері.

Як сказав представник ЛКП, вони проводили очистку скверу від сухостою (після прибуття виявилось, що працівники ЛКП зрубали декілька живих дерев і одне наглядачі встигли врятувати). Документів при собі вони не мали, лише копію акту обстеження, зробленого минулого року, який вже втратив свою чинність.
Наші активісти і надалі будуть стояти на захисті скверу Святого Юра і проти виділення на його руйнування мільйонів бюджетних коштів. Активісти “Автономного Опору” не виступають проти встановлення пам’ятника Шептицькому, але це потрібно робити за волею громади і не такою ціною.

Через годину після припинення робіт, працівники ЛКП привезли акт вчорашнього обстеження насаджень у сквері Св. Юра. В акті були наявні помилки, так ніби він друкувався “на швидку руку” і була відсутня половина потрібних підписів разом із мокрою печаткою. Відсутність підписів аргументували тим, що дехто із членів комісії перебуває на парах. Врешті решт активісти погодились на продовження робіт під їхнім наглядом, щоб жодне із живих дерев не було спиляним.

В сквері також був присутній Андрій Павлів, директор Департаменту містобудування ЛМР, який запевняв що він усі документи перевірить і завжди буде підтримувати позицію громади. Але до пана Павліва вже назбиралось стільки претензій, що його “авторитетна” думка вже нікого не цікавить.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ