Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ректор Львівської політехніки підтримав Євромайдан

Сьогодні, 27 листопада, кількатисячна колона студентів Львівської політехніки пройшла вулицями Львова, щоби приєднатися до Євромайдану біля пам'ятника Шевченка на проспекті Свободи, повідомили в університеті.

Передувало студентській акції відкриття інсталяції у головному корпусі Університету, яка присвячена пам’яті жертв Голодомору. Взявши участь у відкритті інсталяції, ректор НУ "Львівська політехніка" Юрій Бобало вийшов до студентів, які готувалися до участі у Євромайдані.

У своєму слові керівник Університету запевнив, що жоден учасник студентської акції не відчує дискомфорту за участь у заходах Євромайдану.

"Дуже надіюся, що все, що ви робите на Євромайданах, вплине на рішення Президента, -- сказав, зокрема, Юрій Бобало. -- Не розчаровуйтеся і йдіть до кінця. Успіху вам у цьому".

Після цього ректор Політехніки вручив відзнаку автору найкращого студентського плакату, присвяченого євроінтеграції.

Студентська колона Політехніки розтягнулася на цілу вулицю Дорошенка. Попереду студенти несли величезне полотно з гаслами, виготовлене власноруч. На Євромайдані студенти Політехніки приєналися до учнів та студентів інших навчальних закладів Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ