Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

За місяць до фіналу "Євробачення" Джамала приїхала з концертом до Львова

Сьогодні, 12 квітня, у Львові відбудеться концерт співачки Джамали, котра представлятиме Україну на фіналі пісенного конкурсу "Євробачення" у Стокгольмі.

Концерт на сцені Львівського оперного театру відбудеться в рамках її туру великими містами України. Концертна програма "Шлях додому" побудована на піснях нового альбому "Подих", що вийшов у світ 12 жовтня 2015 року. Наступний концерт у Львові запланований уже після виступу у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення".

"Іноземні ЗМІ багато цікавились гострою реакцією Росії на мою пісню. В моєму житті достатньо музики, тож я не застосовувала якихось скандалів для піару. Але цього разу так вийшло, однак мені дуже приємно, що завдяки цій пісні Європа дізналась про історію кримськотатарського народу", - зазначила Джамала.

Також вона відзначила, що цьогорічні правила "Євробачення" будуть мати ряд нововведень щодо голосування за виконавців. "Будуть окремо підраховуватись результати голосування за СМС, а також в кожній країні буде створено журі, що окремо голосуватиме за виконавців. Думаю, це підвищить рівень "Євробачення", - розповіла співачка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ