Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роналду отримав «Золоту бутсу» кращого бомбардира європейських чемпіонатів

Нападаючий іспанського футбольного клубу «Реал» (Мадрид) Кріштіану Роналду втретє в кар'єрі отримав нагороду найкращому бомбардирові європейських чемпіонатів - "Золоту бутсу", - УНІАН.

У сезоні 2013/14 приз поділили Роналду і нападник «Барселони» Луїс Суарес, який в минулому сезоні виступав за англійський «Ліверпуль». Обидва форварди забили за сезон по 31 голу.

Суарес вже отримав нагороду в середині жовтня, - інформував УНІАН.

Тепер нагороду отримав Роналду. "Я хочу подякувати партнерам, оскільки без них не зміг би виграти. Хочу сказати спасибі моїй родині, яка завжди на моїй стороні, фанатам, і клубу. Найважливіше - колективні нагороди, але й індивідуальні мені теж подобаються», - цитує Роналду sport.es.

Раніше Роналду отримував «Золоту бутсу» у 2008 році в якості гравця «Манчестер Юнайтед» і в 2011-му, коли вже грав за «Реал».

«Золота бутса» - футбольна нагорода, що вручається щорічно кращому бомбардирові національних чемпіонатів країн, що входять до УЄФА. Вперше була вручена в 1968 році. З 1997 року організаторами є об'єднання Європейських Спортивних Видань (European Sports Magazines) та компанія Adidas.

Фото Reuters.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ