Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

ТВК зареєструвала підписні листи ініціативної групи з відкликання депутата ЛМР Романа Плахтія

1/3
Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала підписні листи ініціативної групи з відкликання депутата Львівської міської ради Плахтія Романа Анатолійовича. Активісти розпочали збір підписів. Повідомила прес-служба ГО «Новий Львів».

Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала підписні листи ініціативної групи з відкликання депутата Львівської міської ради Плахтія Романа Анатолійовича. На своєму засіданні комісія прийняла постанову, яка дозволила активістам розпочати збір підписів за відкликання депутата.

28.02.2015 та 01.03.2015 активісти ініціативної групи ГО «Новий Львів» та Платформи вільних людей проводили вуличну акцію зі збору підписів за відкликання. Зокрема, вони роз’яснювали виборцям 29 виборчого округу до Львівської міської ради, чому розпочали дану акцію.

«Я підтримую дану ініціативу. Сьогодні, коли вся країна воює і бореться проти зовнішнього ворога, спритні депутати працюють не на користь громади, а на користь власну. Їх потрібно люструвати, як і чиновників. А найкращий процес люстрації – це вибори» - каже пані Марія, мешканка округу.

За словами керівника ГО «Новий Львів» Віталія Ілика, за два дні вдалося зібрати понад 400 підписів. «Люди активно підписуються. Спілкуються з активістами. Дехто залишає свій телефон для подальшого спілкування і готовий підтримувати дану ініціативу. До речі, депутат Плахтій спілкувався з активістами і запропонував провести публічну дискусію. Надіюсь, що він дотримається слова, і ми відкрито подискутуємо з ним перед журналістами з приводу його депутатської діяльності та діяльності на посаді голови комісії комунального майна та власності ЛМР» - зазначає Віталій Ілик.

Ініціативна група, ГО «Новий Львів» продовжують започатковану в грудні 2014 року акцію з відкликання депутатів, що не виконують своїх передвиборчих обіцянок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ