Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тимошенко передала Львівщині 26 шкільних автобусів на 7,5 млн грн

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко під час робочої поїздки на Львівщину передала шкільні автобуси сільським школам Львівської області за спільним проектом Міністерства освіти і науки та Світового банку «Рівний доступ до якісної освіти в Україні».

За словами Прем'єр-міністра, згідно з програмою «Шкільний автобус», яку Уряд послідовно реалізовує, сільським школам Львівщини передано 26 автобусів, два з яких обладнані у відповідності до потреб дітей з обмеженими можливостями. Таким чином, відзначила Глава Уряду, усі учні сільських шкіл Львівщини матимуть змогу безперешкодно добиратися на навчання.

Юлія Тимошенко зауважила, що всі закуплені автобуси виключно вітчизняного виробництва. За словами Глави Уряду, вони повністю відповідають всім стандартам, умовам безпеки дітей і мають високі технічні характеристики. Зокрема, це автобуси на 21 та на 27 місць, вони обладнані зручними сидіннями з теплим покриттям, поручні на кріслах обшиті м’яким матеріалом, мають місце для рюкзаків, рівну підлогу, безпечні салони, обладнані системами кондиціонування та відповідають умовам роботи у гірській місцевості.

Передано автобуси на загальну суму 7,5 млн грн. Вартість одного автобуса становить від 280 тис. грн до 380 тис. грн.

Автобуси будуть розподілені між 11 районами Львівської області. Більше за інших (11 автобусів) отримає Сокальський район.

Під час церемонії передачі ключів від шкільних автобусів на подвір'ї мерії міста Юлія Тимошенко привітала львів’ян та владу міста з тим, що Львів визначено містом, яке прийматиме «Євро-2012»: «Це спільна перемога Уряду, місцевої влади та всіх громадян України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ