Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській Ратуші відкрили ресторан - орендар приміщення ТОВ "Місто Лева"

У приміщені, де раніше була їдальня Львівської міської ради, відкрили ресторан. Ремонт тривав від червня 2012 року. Загалом власники ресторану - ТОВ "Місто Лева" - витратили близько 9 млн гривень на реставраційні роботи.

За увесь час ремонту орендар приміщення ТОВ "Місто Лева" сплачувало оренду плату. За понад два роки, приміщення площею 600 квадратних метрів в самісінькому центрі міста, коштувало орендарю 1 млн 200 тис. гривень. На момент підписання договору оренда плата становила 42 тис. гривень на місяць, на сьогодні - 50 тис. гривень.

Власники ресторану зазначають, що цільова аудиторія - це львів'яни та працівники міської ради, котрі хочуть випити кави в спокійній атмосфері, або провести бізнес-ланч.

Ресторан "Ратуша" займає шість залів. У кожному розміщені старі гравюри та оригінальні фотографії із зображеннями міського магістрату. Також в ресторані є музична зала, в оформленні котрої використали унікальні фото з колекції Соломії Крушельницької. Тут планують проводити камерні виступи та танцювальні вечори.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ