Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львова на вул. Конюшинній навпроти ТЦ Метро - екологічна катастрофа. Фото

У Залізничнову районі Львова на вул. Конюшинній навпроти ТЦ Метро - екологічна катастрофа. Узбіччя вулиці фактично перетворилося на несанкціоноване сміттєзвалище , куди сміття звозять з усіх околиць. Про це сьогодні, 23 квітня, у своєму зверненні до міського голови Львова Андрія Садового повідомив депутат Олександр Алєксєєв.

"Хочу нагадати, що поява в місті сміттєзвалища порушує цілу низку законів України. Окрім того, це становить безпосередню небезпеку для життя та здоров'я мешканців цієї вулиці та сусідніх вулиць, адже завдає шкоди екології та може спричинити небезпеку санітарно-епідеміологічну ситуацію", - сказав депутат.


Він попросив з'ясувати, чому жодне комунальне підприємство міста та адміністрація району досі не помітило це сімттєзвалище.

Депутат вимагає негайно очистити вулицю від сміття. Також депутат наголосив, що невідомі люди почали брати гроші за користування цим не санкціонованим сміттєзвалищем.

Міський голова Андрій Садовий попросив правоохоронні органи та прокуратуру розібратися, хто дозволив влаштувати там сміттєзвалище.

Фото надані для Гал-інфо депутатом Олександром Алєксєєвим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ