Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові голову ДФСУ Насірова попередили і дали час до вівторка інакше горітимуть шини

Активісти, які вимагають узгодженої позиції щодо кандидатури майбутнього очільника Львівської фіскальної служби попередили, що у випадку ігнорування з боку керівника ДФС України та відсутності відповідного подання станом на 18.00 16 червня 2015 року вони залишаємо за собою право продовжити заплановані акції протесту. Про це на Фейсбуці повідомила громадська активістка, голова правління “Варта 700” Наталя Шелестак.

Подаємо текст звернення без змін:

Шановна громадо!

На жаль, бездіяльність голови ДФС України п. Насірова щодо розв'язання конфліктної ситуації по призначенню керівника ДФС у Львівській області засвідчила про байдужість до думки громадськості і призвела до поглиблення конфлікту.

Громадські активісти ставили в своїй вимозі ряд насправді елементарних речей: прийняття справедливий кадрових рішень, юридично логічне завершення процедури конкурсу та прозоре призначення очільника податкової.

Нагадуємо, що сам конкурс був призначений керівництвом ДФС і проведений професійною кадровою радою з залученням громадськості. На жаль, пан Насіров своїм ігноруванням вимог громади завів ситуацію у глухий кут і не залишив нам можливості вирішити цей конфлікт конструктивно.

Бажання громадських активістів таки знайти взаєморозуміння з владою є беззаперечним!!! Про це свідчать домовленості, досягнуті в результаті вчорашньої зустрічі з Головою ЛОДА Олегом Синюткою .

Активісти погодились не вдаватись до найбільш радикальних мір, якщо керівник ОДА направить на адресу ДФС України свою рекомендацію щодо однієї з двох кандидатур, які перемогли в конкурсі на заміщення вакантної посади начальника ГУ ДФС у Львівській області. Також було погоджено, що громадськість підтримає будь-який вибір Олега Синютки та схвалить його.

Станом на сьогодні ми отримали копію листа до керівника ДФС України за підписом голови ОДА, в якому він висловлює прохання внести для погодження кандидатуру для призначення на посаду керівника фіскальної служби у Львівській області.

З огляду на позицію п. Насірова, опубліковану на його персональній сторінці в соц.мережах щодо того, що кандидатура повинна задовольняти і інтереси громадськості, і інтереси держави вважаємо, що станом на сьогоднішній день позиція, висловлена в листі очільника Львівської області є спільною та узгодженою позицією, яка демонструє повне порозуміння регіональної влади та громадської думки щодо цього питання, а тому повідомляємо, що ми зобов'язувалися виконати домовленості, досягнуті за результатами зустрічі, яка відбулась 10 червня 2015 року між громадськими активістами та керівником ОДА та продовжити акцію в режимі “очікування” до вівторка 16 червня 2015 року без застосування радикальних методів захисту своїх громадянських прав.

У разі ігнорування з боку керівника ДФС України узгодженої позиції щодо кандидатури майбутнього очільника Львівської фіскальної служби та відсутності відповідного подання станом на 18.00 16 червня 2015 року залишаємо за собою право продовжити заплановані акції протесту . Ми закликаємо п.Насірова не загострювати конфлікт і до вівторка оголосити своє рішення щодо призначення керівника ДФС у Львівській області.

Пропонуємо львів”янам провести вихідні у спілкування з активістами біля податкової на Стрийській, 35 , де ми спільно зможемо обговорити всі проблеми,які які турбують громаду і знайти спільні рішення.

Фото: Дорожній Контроль Львів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ