Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові на фотовиставці "Ода життю" презентуватимуть світлини плодів в утробі матері у 3D форматі

20 лютого о 18.30 в ресторані „Лівий берег” (Оперний театр) відбудеться презентація фотовиставки „Ода життю”. Мистецька акція присвячена відкриттю клініки репродукції людини „Альтернатива”. Про повідомили організатори.

 

На виставці експонуватимуться роботи чотирьох фотомитців: члена президії асоціації репродуктологів України Ігоря Палиги, лікаря-гінеколога Сергія Бакшеєва, фотографа-стиліста Юлії Ніколенко та фотографа-дизайнера Лесі Ковереги. Їхні роботи пов’язує єдине – вміння показати любов та магію зародження нового життя.

 

Зокрема, світлини вагітних жінок просякнуті любов'ю і турботою, вони постають у фантастичних образах.

 

Також на виставці експонуватимуться фотографії людей різних професій у формі ембріона. Мета – показати, що не лише успадковуємо колір очей, волосся і та зріст, але й моральні і духовні риси.

 

Водночас фото Ігоря Палиги, на яких зображені плоди в утробі матері  і які зроблені у 3D форматі – в кольорі та реальному часі стануть ноу-хау для Львова.

 

 „Ми хочемо показати розвиток від зародження і до становлення громадянина. Ми бажаємо передати цю магію всім людям, показати, що вагітність – це чарівна квітка, яка наповнює жінку чарівним шармом зсередини”, – розповідає Сергій Бакшеєв,

 

„Цією мистецькою подією, – додає Ігор Палига, – ми намагаємося привернути увагу до проблем зачаття. Сьогодні ми хочемо поєднати мистецтво і медицину і творити майбутнє разом”.

 

Цікаво, що всі охочі зможуть взяти символічну участь у найбільшому таїнстві природи, а саме, на світлинах ембріонів за допомогою фломастерів чи фарб позначити майбутній колір очей чи волосся.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ