Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові обливалися гарячим шоколадом

Сьогодні, 10 грудня, у Львові відбулося показове дійство «Український народ в «Шоколаді», під час якого учасники дійства обливали себе гарячим шоколадом з нагоди створення Громадська кампанія "Горлай". Мета акції, так і самої кампанії, - вирішити реальні проблеми на місцевому та загальнодержавному рівнях. Про це повідомив учасник громадської кампанії „Горлай” Остап Шалецький.
„Весь український народ зараз годують інформаційним „шоколадом”, що все є гаразд, але реальні проблеми на місцевому та загальнодержавному рівні не вирішують, даною акцією ми показали, що нас це втомило і ми хочемо реально вплинути на вирішення проблем”, - зазначив він.
За словами Остапа Шалецького, Громадська кампанія "Горлай" буде консолідувати громадські організації України для співпраці у вирішенні нагальних проблем. На його думку, найбільшою проблемою в Україні є погашення кредитів. „В державі було роздано більше 100 млн. кредитів при низьких ставках долара, а тепер долар росте на очах і для тих людей, які зараз мають погашувати кредит, це кричуще питання”, - наголосив він.




































Підготувала Оксана МИРУТЕНКО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ