Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові попрощались із загиблим у авіакатастрофі полковником Віктором Калитичем

Сьогодні, 30 березня, у Львові відбувся чин похорону за загиблим в авіакатастрофі під Краматорськом полковником Віктором Калитичем. Про це повідомляє кореспондент Гал-Інфо.

Після прощання у Гарнізоному храмі Петра і Павла, процесія вирушила на Личаківський цвинтар. Полковника поховали на Полі почесних поховань №76.

Нагадаємо, 26 березня, неподалік Краматорська зазнав авіакатастрофи військовий гелікоптер Мі-2. Серед загиблих мешканець Львова полковник Калитич Віктор Михайлович (27.06.1963 р.н.), який родом з міста Чопа Закарпатської області.

Як розповів журналісту Гал-інфо керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Львів Олександр Поронюк, з січня 2015 року Віктор Калитич вийшов з військової пенсії та повернувся на службу в армію. Служив у Академії сухопутних військ та Яворівському полігоні тренував військовослужбовців  за напрямком ракетного озброєння.

Після цього полковника Калитича, шляхом просування по службі, скерували до Києва, де в системі Міноборони він продовживжував працювати за своїм профілем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ