Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові поставили пам’ятник часу і грошам, витраченим на техогляд

«ЗаТОрожець» - пам'ятник часу і грошам водіїв витраченим на ТехОгляд поставили у п’ятницю, 18 грудня, Львові на початку проспекту Шевченка(навпроти готелю "Жорж") активісти ВГО "Громадянська позиція". За словами очільника Львівського осередку ВГО "Громадянська позиція" Олега Мацеха, ЗАЗ 968 стоятиме в центрі Львова, доки не скасують норму про примусове проходження ТО.

 

Нагадаємо ще 15 грудня, після акції "Скасуємо ТехОгляд -- скасуємо Побори" працівники ДАІ  забрали автомобіль на штрафмайданчик евакуатором, ссилаючись на те, що авто організатори акції їм подарували. Вже наступного дня правоохоронці несподівано самі повернули його власникові.

 

Скасовувати ТО активісти ЛОО ВГО "Громадянська позиція" пропонують шляхом прийняття законопроекту нардепа Анатолія Гриценка «Про внесення змін до деяких законів України щодо скасування державного технічного огляду транспортних засобів» (реєстр. No 5066 від 26.08.2009р.). Він передбачає скасування вже не лише техогляду в ДАІ, але й примусову перевірку технічного стану приватних автомобілів на СТО, разом з відповідними поборами, корупцією і обманом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ