Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався міжнародний дитячий турнір з плавання

1/3
Сьогодні, 23 жовтня, у Львові на території ЗАТ «Комплекс водних видів спорту», (аквапарк «Пляж») відбулось урочисте відкриття Міжнародного дитячого турніру з плавання за кубок аквапарку «Пляж».

  

За словами організаторів турніру, його метою є популяризація плавання в місті, підвищення рівня спортивної майстерності плавців а також розвиток дружніх відносин з іншими країнами.

 

У змаганнях беруть участь юнаки та дівчата 1995 року народження та молодші. Склад команди – 16 спортсменів. Кожен спортсмен для командного заліку може стартувати у трьох номерах програми та естафети. Командна першість визначається за найбільшою сумою очок, набраних в індивідуальних видах програми та естафетному плаванні.

 

Загалом у турнірі змагатимуться юні плавці з України, Польщі, Молдавії, Білорусії та Росії. Серед львівських плавців, будуть також представники школи з плавання імені чемпіона світу з плавання Дениса Силантьєва.

 

За словами чемпіона світу та Європи, срібного призера олімпіади у Сіднею Дениса Силантьєва, який запрошений на турнір як почесний гість, такі заходи дають змогу розгледіти майбутнє покоління плавців, які представлятимуть Україну на світових змаганнях.

 

Спортсменів, що посіли 1, 2, 3 місце в індивідуальних номерах програми та естафетному плаванні у кожній віковій групі нагородять дипломами та медалями, команди, які посядуть призові місця – дипломами та призами.

 

Змагання проходять з 23 по 24 жовтня у аквапарку «Пляж», за адресою м. Львів, вул.. Княгині Ольги 114.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ