Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові стартував II міжнародний фестиваль фольклору «Етновир»

У Львові стартував II міжнародний фестиваль фольклору у Львові «Етновир». Учасниками фестивалю є мистецькі танцювальні колективи з Польщі, Індії, Македонії та України, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Сьогодні, 21 серпня на площі Ринок о 19.00 год. відбудеться концерт за участю іноземних фольклорних колективів,  львівських ансамблів «Галичина», «Левеня», «Полонина», «Горличка» та колективу «Відлуння» м. Миколаїв.

 

В суботу, 22 серпня  міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир» проходитиме у музеї народної архітектури та побуту. Об 11.00 год. в Шевченківському гаю розпочнеться ярмарок ремесел народів світу. Запрезентують свої народні ремесла майстри України з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.  З 15.00 год. мешканці та гості міста матимуть змогу побачити національні етнічні ремесла Індії, Македонії та Польщі. З 18.00 год. мистецькі ансамблі цих країн запрезентують свої національні танці на сцені біля церкви с. Кривки.

 

23 серпня у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться гала-концерт II міжнародного фестивалю фольклорного танцю «Етновир».  Концерт розпочнеться о 19.00 год.

 

Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир» проходить у Львові під егідою CIOFF - Міжнародної організації фольклору.

 

Фото - прес-служба ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ