Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває дорогий Різдвяний ярмарок

У Львові триває традиційний Різдвяний ярмарок. Вперше захід відбувся в 2009 році та відразу перетворився в епіцентр різдвяних святкувань у Львові.

Традиційно дерев'яні хатинки встановлюють на проспекті Свободи та на площі Ринок. Цьогоріч було встановлено понад сто будиночків. Туристи та жителі міста можуть відшукати тут різноманітні прикраси, сувеніри, пряники та різні наїдки, алкогольні напої. Також тут можна придбати вишиванки, кераміку, авторські вироби з вовни, шкіри та дерева.

Тут же можна скуштувати пампушки, різноманітні пряники або яблуко в карамелі, чи зігрітись глінтвейном або медовухою. Також на Різдвяному ярмарку продають гарячі вареники, чебуреки, ковбаски.

Творча концепція цьогорічно фестивалю – Різдво народів світу.

З Різдвяного ярмарку Львів отримає лише 20 тис. грн?

На території ярмарку працюють три сектори: сувенірний, гастрономічний сектор та "територія різдвяного настрою".

Ціни на Різдвяному Ярмарку дещо вищі ніж у сувенірних крамничках. Яблуко в карамелі можна придбати за 30 гривень. Минулоріч воно коштувало 20-25 гривень. За сто грамів медовухи просять 20 гривень. Чай та каву можна придбати від 5 гривень. Ціни на сувенірну продукцію різнять від 10-20 гривень до декількох сотень гривень.

Ярмарок триватиме до 17 січня. Торгові ятки працюють щоденно з 12:00 до 22:00, у вихідні дні з 11:00 до 23:00.

Нагадаємо, що раніше в коментарі Гал-інфо директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич повідомила, що за весь період роботи під час Різдвяних свят організатор Різдвяного ярмарку - ТзОВ «Львівські Ярмарки» до місцевого бюджету сплатить лише до 20 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ