Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові триває виставка «Тіні забутих предків». Гість - Іван Драч

У Львівському палаці мистецтв триває виставка «Тіні забутих предків», присвячену зйомкам однойменного фільму. 15 липня її відвідав та поспілкувався з журналістами Іван Драч, український поет-шістдесятник, що проходив виробничу практику на зйомках фільму.

Виставка «Тіні забутих предків» розмістилась на трьох поверхах Львівського палацу мистецтв. Серед експозицій інсталяція Антона Логова «Реінкарнація». Етнографія представлена скульптурами ангелів, топірцями, тощо. Відвідувач також може ознайомитись з речами зі зйомок фільму, що були надані учасниками зйомок.

16 та 17 липня виставка буде працювати у форматі ночі в музеї. Окрім традиційних кінопоказів, кураторських екскурсій та перформансів, у Львівському палаці мистецтв пройде концерт музичного гурту «Zapaska» – українського дуету з Кам’янця-Подільського, творчість якого характеризується як електро-акустичний інді-поп.

Під час спілкування з журналістами Іван Драч поділився своїми спогадами про зйомки фільму та свою участь у творчому процесі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ