Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулася урочиста посвята в студенти Франкового університету

Відбулася церемонія посвяти у студенти Львівського національного університету імені Івана Франка. Студенти-першокурсники склали присягу та поклали квіти до пам’ятників Івану Франку, Михайлові Грушевському, Тарасу Шевченку, Степанові Бандері.

 

Вітання від Президента з нагоди Дня знань зачитав заступник голови Львівської облдержадміністрації Ігор Держко. Він також привітав студентів з тим, що вони обрали для навчання один з найпрестижніших університетів Європи.

 

Міський голова Андрій Садовий привітав студентів-першокурсників з тим, що вони влилися у багатотисячну громаду Львова «Ви є те молоде вино, яке вливається у старі міхи нашого древнього міста, ви будете робити його кращим», – сказав мер

 

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник наголосив на демократичних традиціях франкового університету. «Тут вам ніколи не вказуватимуть, за кого голосувати, ніколи не нав’язуватимуть політичних вподобань», – наголосив він.

 

Студентів-першокурсників також привітали виконувач обов’язків ректор університету Василь Височанський та заступник голови Львівської обласної ради профспілок працівників освіти Галина Долішня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ