Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершилися відкриті змагання з велокросу

Визначилися переможці відкритого чемпіонату Львівської обласної організації ФСТ «Україна» з велокросу

За підтримки Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», федерації велосипедного спорту Львівської області, ДТГО "Львівська залізниця" 1-2 листопада 2014 року на території львівського парку "Погуляка" тривали відкриті змагання з велокросу.

Участь у цих велосипедних змаганнях взяли спортсмени львівських дитячо-юнацьких спортивних шкіл віком від 10 років та ветерани велоспорту, найстаршому з яких виповнився 71 рік.

Головний суддя – суддя першої категорії В. Романєнков (м.Львів).

Учасники велокросу змагалися в індивідуальних та групових перегонах на дистанціях: 1,5 км (молодші дівчата, молодші юнаки), 3 км (дівчата, юнаки); 4,5 км (дівчата, юнаки, юніорки, жінки); 5,5 км (юніори, чоловіки, ветерани)

Серед кращих відзначилися: Марія Єлманова, Віктор Біляк, Маркіян Міхенько (ДЮСШ «Іскра»); Назар Глушко, Богдана Солтис, Марія Шматолоха, Валерій Романенков, Маркіян Параняк (ДЮСШ «Локомотив»); Любомир Лола, Владислав Пятночко (КДЮСШ імені Ю. Кутенка) та ін.

Серед ветеранів кращими були Андрій Васевич, Йосиф Пазяк, Юрій Сусол (СК «Тандем»).

В парку «Погулянка» незабаром відбудуться ще кілька змагань з велокросу для усіх бажаючих: 8-9 листопада та 15-16 листопада ц.р. Зареєструватися можна у вказані дні з 10 години. Заїзд в парк з вул. Пасічної 64. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ