Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ресторані «Правда» санітарне «прибирання» : факту отруєння клієнтів не заперечують

У ресторації «Театр Пива «Правда», що на площі Ринок у Львові, не заперечують факту масового отруєння клієнтів. На цей час ресторан закритий - через санітарне прибирання. Про це кореспонденту Гал-інфо, який хотів випити пива, тільки пива - без риби і ніякої курки, розповіли працівники «Правди».

Ще вчора ввечері після низки публікацій про отруєння в ЗМІ, заклад закрився на «санітарне прибирання та перевірку».

«Сьогодні зранку до ресторану відвідувачі зайти не можуть. Заклад надалі закритий на перевірку та генеральне прибирання. Можливо, ресторан почне працювати сьогодні, починаючи з14:00», – розповіли працівники закладу.

Офіціанти кажуть, що продукти віддали на експертизу. За їхніми словами, одна з версій масового отруєння – неякісні продукти, інша – вірусна інфекція у котрогось із працівників.

За словами працівників ресторану, після інциденту клієнтів як вітром змело.

Нагадаємо, учора Гал-інфо повідомило про масове отруєння людей у закладі на площі Ринок у Львові.

Також сьогодні департамент цивільного захисту Львівської ОДА повідомив,що в період з 12 по 13 травня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з попереднім діагнозом – «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізованs 28 осіб, з них 4 дітей віком до 18 років, які харчувались в ресторації «Театр Пива «Правда», що у Львові на площі Ринок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ