Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Жидачеві урочисто відкрили новий адміністративний будинок ДПІ у Жидачівському районі

28 серпня, у м. Жидачеві відбулося урочисте відкриття адміністративного будинку ДПІ у Жидачівському районі за участю в. о. заступника голови ДПА України Григорія Бондаренка, голови ЛОДА Петра Олійника, голови ДПА у Львівській області Віталія Хилюка, голови Жидачівської РДА Романа Баліцького та міського голови Жидачева Михайла Щуйка.
 «Будівництво нового приміщення ДПІ у Жидачівському районі – це результат співпраці місцевої влади та державних інституцій. Податківці і платники податків Жидачівського району давно мріяли про таке приміщення. Для тих, хто не знає, скажу, що вести такі будови для податкової адміністрації дуже клопітка справа. Але ми робили і будемо це робити там, де виникає потреба, оскільки доведено, що при належних умовах праці і виробничі показники вищі, і ставлення до служби доброзичливіше. А це для нас дуже багато значить. І як наслідок маємо прекрасний будинок, загальна площа, якого у 2 рази більша приміщення в якому раніше знаходилась ДПІ у Жидачівському районі. Податківці, які дотепер тіснились в приміщенні столітньої давності перейшли у новий будинок,» – наголосив в.о. заступника голови ДПА Григорій Бондаренко.
За словами Бондаренка, у наступному році буде проводитися реконструкція приміщень ДПА у Львівській області та Перемишлянської районної ДПІ. Загалом по Україні в 2007 році планують закінчити впорядкування 59 приміщень адмінбудинків податкових органів, у 2008 році – 48.
Відкриття нового адмінбудинку у Жидачеві не лише полегшить роботу податківців, а й значно поліпшить обслуговування платників податків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ