Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В офісі «Захід.нет» противники секс-меншин влаштували погром. Фото

Сьогодні, 10 вересня, під час презентації антології лесбі/гей літератури, що відбулася у рамках 16 Форуму видавців у Львові, четверо молодиків спробували зірвати захід. Вони розгромили приміщення конференц-залу Zaxid.net та зчинили бійку з директором видавництва «Критика», яке і видало антологію.

 

Вигукуючи «Не дамо пропагувати гомосексуалізм», молодики взялися шматувати книги та громити мікрофони, а потім закидали учасників помідорами та облили майонезом. Щоб вгамувати «активістів», працівникам Zaxid.net довелося викликати міліцію, яка і затримала зловмисників. Як наслідок, презентацію лесбі/гей  збірки "120 сторінок Содому"  завершили завчасно - прибули працівники правоохоронних органів. Міліціонери затримали протестантів, а також почали опитувати свідків.

 

"Натурали" жодних гасел про свою політичну належність не виголосили.   

  

«Просто є певні «хлопчики з пекла», які не хочуть, щоб меншин не було. Вони просто не знають, що не існує ніякої гейорієнтції, а є лише певний набір потягів, який не у всіх людей збігається», - прокоментував подію директор видавництва «Критика» Андрій Мокроусов.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ