Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Василь Вірастюк та реєстрове козацтво презентували у Львові книгу про Івана Сірка

Учора, 29 квітня, під час львівського Форуму видавців – дітям найсильніша людина світу Василь Вірастюк та Львівське козацьке товариство Українського реєстрового козацтва презентували книгу Марії Морозенко «Іван Сірко великий характерник», що вийшла у серії «Українська сила».
 

Український богатир каже, що сприяти популярності таких книг для нього – почесна місія, і вже своєю присутністю тут він переконує дітей читати. Адже, на думку Вірастюка, сила духу і фізична сила – як двоє братів-близнюків, завжди повинні йти поруч.

 

У презентації книги взяли участь і козаки з Львівського козацького товариства Українського реєстрового козацтва. Отаман товариства Василь Павлечко подякував письменниці Марії Морозенко за книгу, яка повертає українцям славні імена нашої історії і подарував їй квіти, а Василеві Вірастюку вручив гетьманську булаву.

 

Презентація супроводжувалася виступами шкіл бойового гопака та Асгарди – українського бойового мистецтва для жінок. А наостанок козаки почастували всіх справжнім козацьким кулішем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ