Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відповідно до Закону "Про очищення влади" у Львівські ОДА перевірять 82 посадовців. Текст розпорядження

Відповідно до Закону України "Про очищення влади", голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про перевірку заступників голови ОДА, начальників відділів та їх заступників, завідувачів секторів апарату, а також заступника керівника апарату – начальника відділу, керівників та заступників структурних підрозділів. Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації 125/0/8-15 від 4 березня.

Також під перевірку підпадають директор та заступник Львівського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, та їх заступники.

Відповідно до розпорядження, перевірка працівників розпочалась 16 березня. Протягом 10 днів, до 25 березня, усі чиновники, котрі підпадають під перевірку, повинні подати до відділу кадрової роботи власноруч написані заяви про те, що до них не застосовуються чи застосовуються заборони, передбачені законом, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відповідних відомостей.  Також ці чиновники повинні подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік.

Усі заяви щодо незастосування заборон після надходження у відділ кадрової роботи повинні бути скеровані в органи, що проводять перевірку. Пізніше на підставі відповідей,  що надійдуть від цих органів, будуть підготовлені висновки про результати перевірки.

Уся інформація про результати перевірки повинна бути опублікована прес-службою ОДА на офіційному сайті.

Контроль за проведення перевірки покладено на в.о. керівника апарату обласної державної адміністрації Матвіїшина О.Я.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ