Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Володимир Будулич вважає "Львівгаз" посібниками промосковських терористів

Сьогодні, 22 травня, представники Української республіканської партії протестували проти нових тарифів на газ. Вони назвали ПАТ "Львівгаз" посібниками терористів та закликали не платити за новими тарифами.

"Я свідомий того, що тарифи не просто так підняли. Сьогодні Україна веде війну з російською федерацією. Оті гроші, які ми сьогодні платимо по 7 гривень за кубічний метр, будуть використані... А ми знаємо, що ця структура належить Фірташу, котрий є проросійським олігархом, підуть на озброєння бойовиків на сході України", - наголосив Володимир Будулич, голова крайової організації Української республіканської партії.

Пікетувальники зазначили, що цією акцією вони розпочинають цілий цикл протестів проти влади. "Саме ця корумпована зв’язка – корумпована влада і олігархічний бізнес, - знищили промисловість України, а сьогодні доводять до зубожіння український народ", - зазначив Володимир Будулич.

Загалом акція зібрала не більше десяти людей, котрі стояли під прапорами Української республіканської партії. Вони вимагали повернути тарифи на газ для населення до попереднього рівня.

У ПАТ "Львівгаз" розуміють обурення населення підняттям тарифу на газ, однак наголошують, що жодним чином не впливають на цінову політику. " Усі тарифи формує національна комісія НКРЕКП. Розумним буде звертатись до них, аби вони переглянули тариф для населення", - прокоментував журналісту Гал-Інфо Юрій Войтович, представник ПАТ "Львівгаз".

Також ПАТ "Львівгаз" зазначив, що немає жодного відношення до коштів котрі надходять від споживачів. "Ці кошти надходять на рахунок державного, котрі згодом розприділяють. Кошти які отримує Львівгаз скеровуються на виробничу діяльність, до прикладу на ремонт газопроводів", - зазначили в прес-службі ПАТ "Львівгаз".

Зазначимо ПАТ "Львівгаз" пояснив як формується тариф для населення. Так в перехідний період деяким споживачам вартість природного газу була розрахована за трьома цінами:

-ціною, яка діяла до 1 квітня 2015 року,

-пільговою ціною 3,6 грн/м.куб. (застосовується на 200 м.куб.)

-та єдиною ціною 7,188 грн/м3. 


Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ