Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Введення в експлуатацію Скнилівського мосту планується в кінці червня

Дорожники завершили роботи з бетонування одного з чотирьох прольотів Скнилівського шляхопроводу. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

У перших числах травня Дорожники завершили бетонування одного з чотирьох прольотів Скнилівського шляхопроводу і ведуть роботи з монолітизації  плит, з’єднання старих і нових балок.

Паралельно тривають підготовчі роботи по влаштуванню наступної бетонної монолітної плити прогонової будови.  Одну з таких плит вже влаштували на шляхопроводі напередодні.

Нагадаємо, наприкінці квітня будівельники змонтували чотири крайні балки моста. Завершено також роботи з заміни зношених елементів моста

Роботи з реконструкції шляхопроводу не припинялись під час вихідних на травневі свята, аби не відставати від запланованого графіку виконання робіт.

За попередніми даними, відкрити рух по шляхопроводу заплановано  до кінця червня 2015 року.

Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Роботи не одноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 в с. Зимна Вода, Пустомитівського району побудований в1963 році.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ