Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Загиблого в АТО бійця батальйону «Львів» люди зустрічали зі свічками стоячи на колінах. Фото

З Луганської області до рідного села Малехів, що на Львівщині, сьогодні 16 січня, привезли тіло Тараса Дороша, сержанта міліції, бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». Про це повідомило ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На кордоні Львівської області автомобіль з тілом героя зустрів траурний кортеж. До батьківського дому Тараса супроводжували бійці батальйону «Львів», з котрими він ніс службу, керівництво ГУМВС України у Львівській області на чолі з начальником – полковником міліції Дмитром Загарією, начальник ЛьвДУВСу – генерал-майор міліції Валерій Середа, рідні, друзі та сусіди.

За кілька кілометрів до Малехова односельці загиблого разом з небайдужими львів’янами утворили вздовж дороги живий ланцюг. Люди тримали в руках свічки, синьо-жовті прапори з траурними стрічками та квіти. До рідного дому Тараса проводжали вигуками «Герої не вмирають».

Нагадаємо, Тарас Дорош загинув від кулі снайпера 14 січня 2015 року під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО у Луганській області. Йому було всього 27 років. Панахида за загиблим відбудеться сьогодні, 16 січня, о 20.00 годині. Похорон – 17 січня о 10.00 годині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ