Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збройні сили України невдовзі отримають десять бронеавтомобілів "Дозор-Б"

У квітні Львівський бронетанковий завод передасть Збройним силам України десять броньованих автомобілів "Дозор-Б". Наразі автомобілі перебувають на території підприємства в очікуванні офіційної передачі Міністерству оборони. Про це журналісту Гал-Інфо розповів директор підприємства Роман Тимків.

"Ми пройшли весь шлях - від освоєння виробництва нового бронеавтомобіля до завершення випробувань на полігоні. Усі недоліки були усунуті. На сьогодні перша партія бронеавтомобілів очікує відправки у Збройні сили України", - зазначив Роман Тимків.

За його словами, підприємство очікує на замовлення наступних партій "Дозорів". "Є усні домовленості про готовність замовляти нові партії бронеавтомобілів. Уже сьогодні ми розпочали виготовлення наступної партії", - розповів він.

Директор підприємства також зазначив, що працівники ЛБТЗ готові оперативно усувати пошкодження та ремонтувати автомобілі "Дозор-Б". "За необхідності наші працівники готові виїжджати на місце та проводити ремонт бронеавтомобілів. В подальшому можливе створення ремонтних баз в зоні експлуатації даних автомобілів", - зазначив Роман Тимків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ