Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

"Беркут" розбив голову Луценку. Фото. Відео

Юрія Луценку розбили голову. Про це повідомили на сторінці спільноти Євромайдан SOS у соціальній мережі Фейсбук.

"Юрію Луценку "Беркут" розбив голову під Святошинським райвідділом", - йдеться у повідомленні.

Фото - Andriy Kovalov

"00:16 Постраждалий Юрій Луценко, якого забрала машина швидкої, ще одного постраждалого забрала наступна швидка", - повідомили в Ozon/Озон - громадське спостереження.

Як повідомив кореспондент "Української правди", під час блокування людьми автобусів з Беркутом хтось почав штовхати один з них. У цей момент з автобусу вискочили правоохоронці, які почали бити людей, що стояли поруч.

Луценку розбили голову, як мінімум ще одній людині завдали травм.


Відео Dmytro Tuzov.

Як повідомила дружина Луценка в своєму Facebook, Луценко втратив свідомість. 

"Ми годину з Юрою намагалися добитися від Беркуту правди про їхні подальші дії, вимагали показати документи і зняти маски. Годину вони відпиралися. Після того, як ми вийшли з автобусу, люди продовжували вимагати від беркутівців показати посвідчення і зняти маски, щоб бачити їх обличчя і ідентифікувати, як вони ідентифікуюють мінингуючих. Натомість беркутівці почали бити людей. Юра як міністр внутрішніх справ став між людьми і беркутівцями, щоб припинити кровоприлиття. Беркутівці почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою. Розбили на обличчі окуляри. Він впав, втратив свідомість, лише тоді вони перестали його бити!!! Люди викликали швидку допомогу, зараз їдемо в клініку. Юра при свідомості, говорить. Травми голови великі. Мені також дісталося...", - написала вона.


Відео Vitaliy Manko.

Фото з ФБ Роман Шрайк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ