Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячий майданчик у Самборі – наркопритон? Відео

У місті Самборі (Львівська область) на дитячому майданчику на вул. Переяславська 26 за 4 хвилини назбирали більше як 20 використаних шприців. Інформація про це надійшла на електронну скриньку Гал-інфо від дописувачів.

Крім цього, небайдужі мешканці міста розповсюдили звернення до самбірчан із закликом бути обережними та стежити, аби шприци не потрапили до рук дітей.

«Допитливі малюки можуть взяти в руки використані шприци, голки, і, граючись ними, випадково вколотися. Ніхто не застрахований від великої небезпеки – зараження СНІДом, різновидами гепатитів. Мешканці житлових будинків, які беруть кореспонденцію із поштової скриньки, можуть вколотися голкою, бездумно кинутою туди наркоманами. З огляду на це, ніхто не може почуватися у безпеці!», – йдеться у зверненні.

Активісти також повідомили, що нещодавно у Самбірському державному педагогічному коледжі ім. Івана Филипчака відбулася декада природничих дисциплін, у якій студенти, викладачі, вчителі шкіл міста і району обговорювали шляхи втілення здорового способу життя дітей і молоді Самбірщини. Прикладом також є ЗСШ №1 Самбора, у якій діє соціально-екологічний осередок «Здорова нація – щасливе майбутнє».

«Вважаємо, що у боротьбі проти наркотиків повинна взяти участь вся громада міста - духовенство, правоохоронні органи, педагоги, медики, психологи, інтелігенція, журналісти, голови політичних партій, громадських  організацій та державні чиновники», - кажуть вони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ