Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Уболівальники «Чорноморця» і «Карпат» пройшлися Одесою маршем «Фанат України»

5 березня в Одесі відбулося святкове і видовищне відкриття весняної частини чемпіонату України з футболу. Задовго до зустрічі на полі одеського «Чорноморця» і львівських «Карпат» кількасот уболівальників під державними прапорами і прапорами улюблених клубів заполонили Соборну площу а потім колоною рушили по Дерибасівській до стадіону. Про це повідомив Український погляд.

 Фанати одеської команди спільно з активістами патріотичних організацій вирішили відзначити повернення у місто після тривалої зимової перерви великого футболу маршем «Фанат України». До ходи також приєдналися гості зі Львова, які прибули підтримати «Карпати». На Дерибасівській в хід пішли звичні для вболівальників димові шашки, і вулиця враз опинилася в диму.

Учасники маршу попереду несли банер з написом «Одна єдина соборна Україна». Під барабанний дріб вони скандували гасла: «Слава Україні!  Героям Слава!», «Слава Героям Небесної Сотні», «Одеса – Україна». Не обійшлося і без традиційних послань президенту країни-агресора Росії: ультраси вигукували «Путін – х.. ло» і «П**ари з кремля».

Водночас цим маршем фанклуби одеської і львівської команд висловили підтримку ФК «Чорноморець», який нині має неабиякі фінансові труднощі через позов проти нього «Ощадбанку Росії», який погрожує навіть тим, що продасть клуб за борги.

Хода завершилася під стадіоном спільним виконанням гімну України. А потім був матч. Всупереч прогнозам синоптиків, які обіцяли рясний дощ, з неба й не капнуло. А досить гострий поєдинок «чорноморців» з «левами» завершився безгольовою нічиєю. Перемогла дружба.

Текст і фотоukrpohliad.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ