Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Масаж і вечеря в ресторані - так в АТО "служить" прокурор Дружківки, щоб уникнути люстрації. Відео

Корупційну схему взяли на озброєння чиновники, які за законом мають право зберегти посади, якщо підуть служити. Замість життя в окопі - спортзал, масаж і вечеря в ресторані. Так служить в АТО один з мобілізованих чиновників Донеччини. На війні він числиться кулеметником, а в цивільному житті мав би потрапити під першу хвилю люстрації. ТСН вистежила одного з псевдо-воїнів.

Чиновники почали ховатись від люстрації, відправляючись "добровольцями" на фронт, але знайти їх легше в барі, ніж в окопі. Таке явище вже прозвали "військовим туризмом", повідомляє tsn.ua.

Таким чином прописався на Сході прокурор Дружківки Дмитро Сазоненко. Службу обрав у давно звільненому і мирному Слов'янську. Містяни тут готуються до новорічних свят. Купують подарунки. У такій обстановці починається і день мобілізованого прокурора.

Замість казарми він виходить із квартири, без поспіху курить, відвозить дружину на роботу, а о восьмій ранку його авто стоятиме під масажним кабінетом.

Працівники салону кажуть, Сазоненко – постійний клієнт, робить масаж спини або загальний, якщо встигає. Далі прокурор іде в спортзал, штанги тягає та качає м'язи регулярно - через день по кілька годин.

У частині, куди прикомандирований прокурор, стверджують, що прокурор Дружківки статуту не порушує. Щоранку і щовечора - на стройовій, ночує тільки в казармі.

Журналіст ТСН зустріла Сазоненка на автомийці, де той дивився прес-конференцію Володимира Путіна. На питання, чому пішов у кулеметники та чому зараз не на передовій, прокурор відповідати не став.

Тим часом у списку кандидатів на очищення влади прізвища Сазоненка немає. У люстраційному комітеті припускають, можливо через службу в АТО.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ