Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На трасі «Київ-Чоп» у напрямку Бродів 80% дороги - мокрий асфальт, працюють грейдери та піскорозкидачі дорожників (Фото. Відео)

На трасі "Київ-Чоп" у напрямку Бродів 80% дороги - мокрий асфальт, працюють грейдери та піскорозкидачі дорожників. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» повідомив керівник прес-центру ГУ МНС у Львівській області Павло Василенко.

Відео з youtube користувача Lviv Mns

«Місцями, де з полів намітає сніг, дорога засніжена, але проїзна. Якихось заторів немає, вздовж дороги чергують пожежно-рятувальні відділення ГУ ДСНС та "Урали" міністерства оборони. Якщо дорожники знову не просплять і продовжуватимуть чистити трасу у такому ж режимі - ніяких проблем з проїздом там не буде», - написав Павло Василенко.

Автодорога "Київ-Чоп" поблизу с.Янгелівка Буського району.

Автодорога "Київ-Чоп" поблизу с.Янгелівка Буського район.

Артилерійський тягач (БАТ) 3-го регіонального центру швидкого реагування МНС України на трасі "Київ-Чоп" - у режимі очікування. На щастя, дорожні служби поки дають собі раду без допомоги такої важкої техніки.


У наметі МНС - завжди є гарячий чай.

Пункт обігріву у с. Ясенів Бродівського району.


Автодорога "Київ-Чоп" поблизу с.Ясенів Бродівського району. Автомобіль КрАЗ у режимі очікування. У разі потреби - готовий витягати на підйом великовантажні автомобілі. Дорожне покриття - мокрий асфальт.

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ