Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті прикордонники затримали гелікоптер, яким троє порушників, можливо, переправляли мігрантів

Як уже повідомлялося, кілька днів тому на Закарпатті виявили канал переміщення незаконних мігрантів та гелікоптер, яким порушники скоріш за все переправляли нелегалів. Гелікоптер виявили під час спільної міжнародної операції на українсько-словацькому кордоні. Про це йдеться в прес-релізі Державної прикордонної служби.

В ході спільних дій з правоохоронними органами Словаччини щодо протидії незаконній міграції з використанням малих літальних апаратів українські прикордонники провели комплекс оперативно-розшукових заходів.

В результаті, прикордонники Чопського загону  у взаємодії з співробітниками СБУ та Національної поліції в районі с.Порошкове Перечинського району Закарпатської області виявили спортивний гелікоптер  та  3 осіб - двох пілотів та місцевого мешканця. Під час затримання порушників прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору, так як останні чинили опір.  

 Варто зауважити, що один із пілотів гелікоптера вже втретє затримується співробітниками Державної прикордонної служби. Зовсім недавно він був затриманий як пілот літака, що переміщував велику партію контрабандних сигарет.

Наразі  на західній ділянці спільні  з прикордонниками країн ЄС та взаємодіючими органами заходи з протидії використання малої авіації з протиправною метою продовжуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ