Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наша держава зветься "Український олігархат", - Іван Драч

Україною правлять усім відомі олігархічні кола. Втім, враховуючи реалії, подобається нам чи ні, потрібно підтримувати ту владу, котру маємо. Таку думку висловив Іван Драч, український поет, перший голова Народного руху України, коментуючи сучасне становище Української політики.

«Наша держава зветься «Український олігархат». Правлять нею частина євреїв, але є вже бандерівець Парубій. Вже і Львів має радіти, що він представлений на такому серйозному рівні. От декілька людей і керують державою, - зазначив Іван Драч, - Ви можете взяти наших найбільших мільярдерів типу Пінчука, Коломойського, Фірташа і так далі. І можете побачити депутатів, які представляють того чи іншого з них. Це на поверхні лежить.

Втім, він зазначає, що зважаючи на ситуацію в країні, слід підтримувати владу, котру маємо зараз. «Маємо президента Порошенка, який має багато своїх гріхів, це найсолодша влада в Україні. Та разом з тим він практично є міністром зовнішніх справ. Опираючись на підтримку міжнародних кіл, йому вдається втримувати ситуацію в Україні», - висловив думку Іван Драч.

«Я все таки вірю в те, що Україна подолає ці всі біди. Коли вже ми перейменували Кіровоград на Кропивницький, - це позитивний крок. Цей Кіров по всіх усюдах, по всіх республіках був. Однак, його давно усі викреслили зі своєї історії. Лише в нас аж тепер перейменовують та позбавляються цієї пам’яті», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ