Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Російські ЗМІ продовжують брехню: У сюжеті про українців, які "тікають" до Росії, показали "Шегині". Відео

Інформаційна війна Росії з Україною триває. У репортажі про українських "біженців" до Росії показали пропускний пункт на кордоні з Польщею. Про це у соціальній мережі Фейсбук написав Віталій Уманець.

"По російському Геббельс-ТБ (ОРТ) сьогодні був показаний сюжет під назвою "Все больше граждан Украины прибывает в южные российские регионы", - написав користувач.


Відео News Channel

"Начебто лише за два останніх тижні 140тис. (!) українців перетнули кордон з Росією, тікаючи до "братського" народу від "хаосу" в країні.


Але стався черговий прокол. На відео (14 сек.) можна побачити назву міжнародного пункту пропуску через державний кордон Шегині-Медика, який розташований поблизу кордону... та-даааам... з Польщею!", - написав Віталій Уманець.

Він пояснив: "В этом репортаже 1 канал показал очередь на КПП Шегини! Огромная очередь желающих попасть в Брянскую область РФ с Украины.
Вам врут! Это видеосюжет о ситуации на границе с Польшей. А текст согласно военной пропаганде. Как проверить? Введите в поиск Яндекс слово КПП Шегини. Не врите себе!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ