Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Російський культурний центр» виселять зі Львова

9 листопада у Львівській обласній раді відбувся круглий стіл з обговорення конкурсу на оренду приміщення колишнього Російського центру на вулиці Короленка. Про це повідомив кореспондент Гал-Інфо.

«Дуже важливо, що рішення щодо приміщення було прийнято депутатами одноголосно. Уже вчора, 8 листопада, Управління майна спільної власності ЛОР видало наказ про прийняття на баланс КП «Нерухомість та майно» будівлі за адресою вул. Короленка 1а», - зазначив Володимир Гірняк, перший заступник голови Львівської обласної ради.

Він зазначив, що в першу чергу потрібно звільнити приміщення від громадської організації, котра наразі там перебуває незаконно. «Ми звернемось до громадських організацій, що наразі там перебувають, щодо добровільного звільнення приміщення. Якщо вони цього не зроблять, ми звернемось до суду. Усі юридичні підстави у нас є, тож думаю, що в разі необхідності вирішити питання в судовому порядку ми пройдемо усі процедури протягом двох-трьох місяців», - наголосив Володимир Гірняк.

Присутні на зустрічі представники громадських організацій висловили свої пропозиції щодо подальшого використання будівлі. Серед них була пропозиція розмістити офіси волонтерських організацій або створити тут платформу для запровадження учасниками АТО власних проектів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ