Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сидите тут такі пригнічені... Не треба нас ховати, - тренер "Дніпра" розгнівався на журналістів. Відео

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, незважаючи на перемогу над "Аяксом" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, залишився незадоволеним дисципліною на полі. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції.

«Ви бачили мою реакцію на жовті картки. Досвідчені гравці, а дають себе зловити на такому. Особливо це стосується Зозулі. Гаразд, Федецький притримував гравця, Ротань хотів зіграти краще. Але Зозуля за розмови отримав картку - і у нас тепер троє гравців пропускає зустріч в Амстердамі. Це непрофесійно", - сказав Маркевич.

"Я просив хлопців зіграти на контратаках у другому таймі. На жаль, не вийшло. Більше грали на утримання рахунку. Думав, будемо більш ефективно діяти на контратаках. Є різні причини. На жаль, слабо зіграв Безус. Коноплянка, як ви знаєте, багато пропустив. Через тиждень нам потрібно зіграти набагато сильніше", - сказав тренер "Дніпра".

Також Маркевич поцікавився у журналістів, чому у них такий пригнічений настрій, незважаючи на перемогу "Дніпра" над "Аяксом".

"Я ось дивлюся, ви сидите пригнічені і на мене тугу нагоняете. Чому? У нас ще є друга гра. Ми ж не приречені, ми будемо битися до кінця. Селезев вийшов, тому що я так вирішив. Навпаки, повинні бути емоції, а то я зараз засну разом з вами. Команду потрібно підтримати, вони билися, вони старалися. Ми грали не з простою командою, з далеко не простою. Їх і "Барселона" не так просто змогла обіграти в групі, і ПСЖ. Голландський футбол - це голландський футбол, і "Аякс" - серйозна команда. У нас є ще друга гра, не ховайте нас!", - заявив Маркевич.

УНІАН

Відео - УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ