Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

«Топаз» більше не дає команд. Суд виніс рішення - тримання під вартою без можливості внесення застави. Фото. Відео

Районний суд Харкова визначив міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Ігнату Крамському, відомому як «Топаз». Про це повідомила повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ з посиланням на начальника харківського обласного ГУ МВСУ Анатолій Дмитрієв.

Нагадаємо, що в рамках розслідування масових заворушень, які мали місце 1 березня 2014 року в Харкові, за рішенням суду працівниками міліції було затримано одного з учасників тих подій, відомого користувачам Інтернет-мережі під ім’ям «Топаз».

«29 березня суд виніс рішення щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, не зважаючи на те, що слідчі органи разом із працівниками прокуратури наполягали на більш суворих заходах стосовно вказаного громадянина, – розповів Анатолій Дмитрієв. – 4 квітня Харківський Апеляційний суд розглянув скаргу прокуратури міста Харкова та задовольнив її частково, залишивши підозрюваного під цілодобовим домашнім арештом та зобов’язавши його носити при цьому електронний засіб контролю».

Проте 7 квітня підозрюваний порушив міру запобіжного заходу та зник з метою переховування від слідства.

25 квітня гр. Крамського було затримано працівниками СБУ на території іншого регіону та спільно зі співробітниками МВС доставлено до Харкова.

«Сьогодні рішенням Київського районного суду у відношенні затриманого було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості винесення застави, – зазначив очільник обласної міліції. – Прокурором Харківської області прийнято рішення та доручено слідчим органам УСБУ в Харківській області здійснювати подальше досудове розслідування за даним кримінальним провадженням».


Відео ГУМВС України в Харківській області
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ