Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові місцева влада, міліцією та СБУ домовились спільно запобігати провокативним погромам. Відео

Сьогодні, 19 лютого, керівництво Львівської обласної ради, МВС та СБУ підписало звернення до президента, ВРУ, Кабміну та ради Майдану із закликом негайно припинити силове протистояння на вулицях Києва. Також вони вимагають негайно розпочати переговорний процес з метою встановлення справедливого конституційного ладу.

Керівництво СБУ у Львівській області, ГУ МВСУ у Львівській області, управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС визнали Львівську облраду органом самоврядування територіальної громади Львівщини. Вони підписали відповідну заяву та висловили готовність до спільного забезпечення громадського порядку в області та уникнення провокативних дій, які ставлять під загрозу життя та здоров’я громадян.


Тепер силовики спільно із громадськими активістами будуть  забезпечувати охорону правопорядку, вживати усіх необхідних заходів щодо унеможливлення провокації та запобігання дестабілізації в області.


Під документами поставили свої підписи голова Львівської облради Петро Колодій, начальник УСБУ у Львівській області Володимир Криленко, начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк, начальник управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВСУ Юрій Аллеров.

Рудяк запевнив усіх, що міліція Львівщини не є ворогом свого народу.

Відео - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ