Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові офіційно презентували геоінформаційний портал області

1/3
19 жовтня в приміщені Львівської обласної державної адміністрації відбулась презентація геоінформаційного порталу містобудівного кадастру Львівської області. Про це повідомив журналіст Гал-Інфо.

Геопортал області www.lviv.region.cadastre.com.ua забезпечить доступ до актуальної містобудівної документації. «Портал окрім зручного доступу до містобудівної документації наддасть можливість вести загальні статистичні дані. Зацікавлені громадяни зможуть відслідковувати стан розвитку територій, переглядати містобудівну документацію, - зазначила Оксана Ткачук, т.в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування.

Наступним етапом буде надана можливість ознайомлюватись з об’єктами. «Найголовніше, що громадяни завдяки геопорталу отримають можливість надавати заявки та отримувати послуги через сайт, а також відслідковувати стан розгляду їх заяв», - зазначила Оксана Ткачук.

Також вона зазначила, що уже сьогодні буде надано конкурентні ліцензії дев’яти районам області, що дозволить їм розпочати надання послуг громадянам через сайт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ