Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові виступлять Остап та Ольга Шутко з концертом Viva la Vida

12 січня о 19.00 у Львівській філармонії Остап Шутко (скрипка) та Ольга Шутко (віолончель) у супроводі оркестру "Віртуози Львова" виступлять з новою програмою Viva la Vida! Програма Viva la Vida це і висока класика, і супервіртуозні твори, і музика до кіно, і кавер-версії хітів естради, і ,звичайно, музика Різдва. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Остап Шутко є одним із найвідоміших музикантів нашого часу. Лауреат міжнародних конкурсів, а також власник багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Папи Бенедикта XVII, Муніципалітету Мілана, Amnesty International та ін..). Остап Шутко постійно виступає як соліст та камерний виконавець по всій Європі. У нього багато записів на радіо та ТБ, а диски видані в Україні, Італії та США.

Ольга Шутко – віолочелістка-віртуоз. В іі репертуарі усі відомі твори для віолончелі. Постійно виступає як соліст та камерний виконавець. Часто виступає з чоловіком, скрипалем Остапом Шутком, має компакт-диски, записи на радіо і ТБ. Її грі притаманні глибина,напруга і співучий ліризм, але вона завжди старається довести, що гра на віолончелі може бути також легка і віртуозна – така, як гра на скрипці.

Напередодні єдиного впродовж року концерту у Львові, який відбудеться 12 січня у Львівській філармонії, творче подружжя поділилось своїми планами на прес-конференції. Зокрема розповіли чому їхні виступи адресовані і професіоналам, і любителям музики; коли відбудеться перший концерт сімейного ансамблю Шутків - батьки і троє синів..

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ