Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Москві горів завод ЗІЛ

На південному сході Москви 10 лютого сталася чергова пожежа на території колишнього заводу АМО «ЗІЛ». Пожежникам вдалося оперативно ліквідувати загоряння. Про це повідомили в прес-службі московського МНС, повідомив сайт «Преступности.НЕТ».

«10 лютого 2015 о 09:56 мск на пульт чергового оператора служби« 01 »надійшло повідомлення про пожежу за адресою: вул. Автозаводська, б.23», - йдеться в повідомленні.

Перші пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце події протягом 10 хвилин. За інформацією МНС, на території колишнього заводу сталося загоряння сміття на загальній площі близько 20 кв. м. «Завдяки оперативному прибуттю і злагодженим діям пожежників о 10:15 загорання було локалізоване і в 10:21 ліквідовано», - пояснили в МНС.

За попередньою інформацією, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Останнім часом на території заводу «ЗІЛ» сталося кілька великих пожеж. 21 червня 2013 на складі заводу загорілись будівельні матеріали. 9 червня 2014 в одному з цехів сталося загорання на площі 800 кв. м. 18 липня на заводі загорілися складські приміщення.

Нагадаємо, 4 лютого, увечері в Москві сталося загоряння на території заводу «Салют», що виробляє двигуни для літаків «МіГ».

Зауважимо, що в науковій бібліотеці в Москві пожежу не могли загасити понад 13-ти годин.

«Преступности.НЕТ»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ